donderdag 4 februari 2021

Helen met KLEUR - Hoe werkt dit nu precies?

De kleuren hebben een diepgaand effect op onze gezondheid, onze levenshouding en onze emoties. Door het gebruiken van verschillende frequenties van kleuren, is het mogelijk om de vibratie of disharmonie in het lichaam te veranderen en daarmee een staat van gezondheid en welzijn te creëren. 


Kleurentherapie is niet iets nieuws. Vele oude beschavingen werkten met kleuren en zo kregen de kleuren hun betekenissen.

De miljarden cellen van ons lichaam genereren elk een eigen fijne, bio-elektrische stroom, die als trilling kan worden gemeten. Toevoer van de energie of trilling van een bepaalde kleur kan de lichaamstrilling in balans brengen en/of verhogen, hetgeen bevorderlijk is voor lichaam en geest.

Maak kennis met de betekenissen van de kleuren via deze geleide fantasie die je meeneemt doorheen een regenboog van kleuren naar jouw ‘thuisplekje’ in de tuin van je hart.


De opleiding 'Energetische Hygiëne' leert je de kleuren kennen en ervaren. Via geleide fantasie en oefeningen leer je hoe de kracht van kleur kan aangewend worden in je dagelijks leven. Een kleur- of lichtbad kan bijvoorbeeld diep ontspannen of je net weer opladen.
https://www.teruginbalans.be/hygiene

Meer kleurenmeditaties: https://www.youtube.com/channel/UCDeEfTO1AcQEy7VVUeRFP0g

https://www.facebook.com/TerugInBalans 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Helen met KLEUR - Hoe werkt dit nu precies?

De kleuren hebben een diepgaand effect op onze gezondheid, onze levenshouding en onze emoties. Door het gebruiken van verschillende frequent...